HoBaNYTT

HoBaNYTT – Oktober 2019

 

Lørdag 19. oktober NB kl. 17: UNITED 2019

Høstens store konsert i kirka!! Vi skal på årets UNITED-scene sammen med 200 andre aktører! HoBaKLUZZ skal synge Jeg er et menneske. Vi skal også synge Mer enn god nok, og en MGP-jr-medley sammen med  Tween Sings og skolekorene på Holmlia – et felleskor på over 150 barn!

 

NB!! HoBaKLUZZ synger i starten av konserten. HoBaMIX og GUL går ut på kirketorget og blir hentet av sine foreldre der etterpå, MAX sitter på reserverte plasser.

Oppmøte kl 1545 for lydprøver og øvelse på scenen. (HoBaGUL, kan komme 1615, hvis behov for litt senere oppmøte…)

 

Klikk av på at du SKAL, og vær med på å spre konserten på Facebook (søk på UNITED 2019) https://www.facebook.com/events/374125816585368/

 

Ta med familie og naboer til en innholdsrik konsertopplevelse. Gratis inngang. Vi gir penger til TV-aksjonen ved utgangen.

31.november HoBaKLUZZ på julemarkedet

Vi planlegger en liten oppsetning av forestillingen Gabrielle på årets julemarked. Dette vil prege tirsdagene i oktober og november. Hold av 31. november til Julemarkedet, menighetens store mønstring, og HoBaKLUZZ-forestilling kl. 1230.

Bidra litt?

HoBaKLUZZ er et dugnadsarbeid! En stor takk til alle som bidrar på ulikt vis. Kanskje DU har lyst til å være med litt dette semesteret?? Det kan være ukentlig, eller bare noen ganger i et prosjekt. Alle som ønsker er hjertelig velkommen inn i HoBaCREW. Hvis du lurer på noe om oppgaver og hva det betyr å være frivillig i HoBaKLUZZ, kan du gjerne ta kontakt med Torbjørg eller Hans Olav.

Semesterplan

www.hobakluzz.no finner dere alltid oversikt over semesterplan og hva som skjer. Se også under. Print ut og heng på kjøleskapet, og noter alle datoer med en gang…

Innmelding. Og det er plass til flere…

Alle bes gå inn på www.hobakluzz.no å registrere seg der.

Vi er mange med i HoBaKLUZZ, men det er alltid plass til flere. Snakk gjerne med naboer, folk i barnehagen osv om HoBaKLUZZ, og inviter de med på en tirsdag. Henvis gjerne også til www.hobakluzz.no, hvor det står mye om arbeidet.

HoBaMIDDAG

Det serveres middag hver tirsdag kl 1645-1710. Kommer du etter dette, kan du risikere at det er tomt… Vi anbefaler abonnementsløsningen vår som kan ordnes på www.hobakluzz.no.

 

HoBaKLUZZ på Facebook! Vær venn med HoBaKLUZZ på facebook, og få oppdateringer om hva som skjer

 

Hilsen Lederteamet. v/Torbjørg og Hans Olav/ 99 63 02 68 / hb258@kirken.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s