HoBaNYTT

HoBaNYTT, september 2020

 

HOBAKLUZZ-OPPSTART ER 8. SEPT. KL. 17.45-18.30. VELKOMMEN!

HoBALUBA

HoBaKLUZZ vil samles annenhver tirsdag kl 1745-1830 denne høsten (ulike uker), med oppstart 8. sept. (HoBaMAX samles hver tirsdag, med oppstart 1.sept. Se mer under).

Det blir et eget konsept denne høsten vi har kalt, HoBALUBA. Dette er storsamlinger med sanger, konkurranser, lek, moro og overraskelser. Alt skjer i kirkerommet. Vi sitter sammen med familien vår hele tiden, og du kan glede deg til innholdsrike og fartsfylte tre kvarter sammen med HoBaKLUZZ!!

HoBaMAX er programledere. Bandet er med. Og vi skal synge kjente sanger. Og noen nye. Det blir spennende hva som ligger i HoBaSKAPET. Og hva tenker dagens panel om dette? Og hvem vinner foreldrekonkurransen? Vi håper alle vil være med på HoBALUBA!

HoBaGRØNN

De minste i HoBaGRØNN (0-3 år) er litt med på storsamling, og går etter hvert til egen gruppe med leder, Anna Almqvist. Hun leder oss med stø hånd gjennom sanger og musikklek.

HoBaMAX

HoBaMAX er for alle i 3. og 4. klasse. Vi samles hver tirsdag 1730-1830. MAXerne skal være med å lede HoBALUBA, og vi forbereder oss og lager program og manus annenhver tirsdag (like uker).

HoBaMIDDAG

Det blir av smittevernhensyn dessverre ingen middagsservering denne høsten. Men vi håper likevel at vi kan samles til verdifullt HoBafellesskap – etter en matbit hjemme…

HoBaVERTER

Når du kommer på HoBaKLUZZ denne høsten blir du tatt imot av noen HoBaVERTER (HoBaCREW) som passer på at alle får Antibac på hendene, at alle familiene registrerer seg, og at alle får en fin plass sammen med familien sin i kirkerommet. Titt gjerne på de vedlagte kjørereglene for HoBaKLUZZ denne høsten.

Kontingent

Det koster kr. 300,- pr semester, og det kommer faktura direkte fra KFUK-KFUM. Takk for at du betaler innen fristen (kan gjøres via VIPPS eller nettbank). Alle som er registrerte medlemmer får en HoBagenser hver, og man blir samtidig medlem i KFUK-KFUM Norge. Økonomi skal ikke være til hinder for å være medlem i HoBaKLUZZ. Hvis du har behov for hjelp med kontingenten, kan du søke på KFUK-KFUMs deltagerfond. Hvis du vil, kan du sende en mail til hb258@kirken.no så finner vi ut av det.

Informasjon

Følg gjerne med på http://www.hobakluzz.no og følg oss på www.facebook.com/hobakluzz

Vi gleder oss til å se alle store og små KLUZZere igjen, og vi i HoBaCREW er gira på vårt nye opplegg som vi tror blir superbra! Ta gjerne med dere venner og naboer!

VELKOMMEN TIL HOBAKLUZZ!

Hilsen HoBaCREW


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s