HoBaNYTT

HoBaNYTT, okt 2020
HoBALUBA
Vi håper dere har det fint på HoBALUBA! Vi er ca 70 pers samlet annenhver tirsdag til en litt annerledes HoBAKLUZZ-samling, og HoBaMAX jobber jevnt med å forberede og tenke ut hva som skal skje. Ta gjerne med deg naboer og venner! Her er det åpent for alle! Har du en ide, eller tilbakemelding, kan du sende til Hans Olav på hb258@kirken.no. Vi sees igjen 6.okt…
Tegninger av skapelsen
Det er syv HoBALUBAsamlinger denne høsten. På hver samling tar vi for oss én dag i skapelsesfortellingen i første Mosebok. Til neste HoBALUBA 6. oktober inviteres alle til å sende inn tegninger fra de to første samlingene vi har hatt. Hva ble skapt på de to første dagene? Hvordan tror du det så ut? Du kan bruke maling, tusj, fargestifter, blyant, utklipp – hva du vil. Også kan dere ta bilde med telefonen, og sende til Hans Olav på hb258@kirken.no innen 5.okt. Også kommer tegningen din på skjermen under neste HoBALUBA. Hvis dere vil ta med tegningen til kirka, så kan vi samle på de og lage en stor utstilling med alle tegningene til slutt i semesteret.
Høsttakkefest 11. okt
Vi samler hele menigheten til en stor familiegudstjeneste og høsttakkefest. HoBAKLUZZ er med, og vi henter inn noen av elementene fra HoBALUBA i gudstjenesten, og kanskje også ute under kirkekaffen. Vi håper alle Kluzzere kommer! Ta på HoBaGENSER, og bli med på festen!
Alle 5 åringer er spesielt velkommen til lørdagssamling og gudstjeneste, hvor det er utdeling av en liten gave underveis. Les mer på www.holmliakirke.no
Utkledningstøy
Har du noen gamle klær du vil bli kvitt? Vi trenger klær (til voksne) som skal brukes til utkledning… Kan være hva som helst. Stygt, fint, morsomt, sokker, skjorte, jakke, hatt, vest… Ta det med på HoBALUBA 6.okt, eller lever til Hans Olav kirka en annen dag.
Semesterplan
Vi anbefaler alle å følge med på www.hobakluzz.no for oppdaterte nyheter om HoBaKLUZZ. Og følg oss gjerne på www.facebook.com/hobakluzz.

HoBaNYTT, september 2020

HOBAKLUZZ-OPPSTART ER 8. SEPT. KL. 17.45-18.30. VELKOMMEN!

HoBALUBA

HoBaKLUZZ vil samles annenhver tirsdag kl 1745-1830 denne høsten (ulike uker), med oppstart 8. sept. (HoBaMAX samles hver tirsdag, med oppstart 1.sept. Se mer under).

Det blir et eget konsept denne høsten vi har kalt, HoBALUBA. Dette er storsamlinger med sanger, konkurranser, lek, moro og overraskelser. Alt skjer i kirkerommet. Vi sitter sammen med familien vår hele tiden, og du kan glede deg til innholdsrike og fartsfylte tre kvarter sammen med HoBaKLUZZ!!

HoBaMAX er programledere. Bandet er med. Og vi skal synge kjente sanger. Og noen nye. Det blir spennende hva som ligger i HoBaSKAPET. Og hva tenker dagens panel om dette? Og hvem vinner foreldrekonkurransen? Vi håper alle vil være med på HoBALUBA!

HoBaGRØNN

De minste i HoBaGRØNN (0-3 år) er litt med på storsamling, og går etter hvert til egen gruppe med leder, Anna Almqvist. Hun leder oss med stø hånd gjennom sanger og musikklek.

HoBaMAX

HoBaMAX er for alle i 3. og 4. klasse. Vi samles hver tirsdag 1730-1830. MAXerne skal være med å lede HoBALUBA, og vi forbereder oss og lager program og manus annenhver tirsdag (like uker).

HoBaMIDDAG

Det blir av smittevernhensyn dessverre ingen middagsservering denne høsten. Men vi håper likevel at vi kan samles til verdifullt HoBafellesskap – etter en matbit hjemme…

HoBaVERTER

Når du kommer på HoBaKLUZZ denne høsten blir du tatt imot av noen HoBaVERTER (HoBaCREW) som passer på at alle får Antibac på hendene, at alle familiene registrerer seg, og at alle får en fin plass sammen med familien sin i kirkerommet. Titt gjerne på de vedlagte kjørereglene for HoBaKLUZZ denne høsten.

Kontingent

Det koster kr. 300,- pr semester, og det kommer faktura direkte fra KFUK-KFUM. Takk for at du betaler innen fristen (kan gjøres via VIPPS eller nettbank). Alle som er registrerte medlemmer får en HoBagenser hver, og man blir samtidig medlem i KFUK-KFUM Norge. Økonomi skal ikke være til hinder for å være medlem i HoBaKLUZZ. Hvis du har behov for hjelp med kontingenten, kan du søke på KFUK-KFUMs deltagerfond. Hvis du vil, kan du sende en mail til hb258@kirken.no så finner vi ut av det.

Informasjon

Følg gjerne med på http://www.hobakluzz.no og følg oss på www.facebook.com/hobakluzz

Vi gleder oss til å se alle store og små KLUZZere igjen, og vi i HoBaCREW er gira på vårt nye opplegg som vi tror blir superbra! Ta gjerne med dere venner og naboer!

VELKOMMEN TIL HOBAKLUZZ!

Hilsen HoBaCREW


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s